Kool noolTeated noolOrienteerumine 2021 - 2

Trükitav versioon

Tere, armas koolipere! 

Kõigepealt soovime tänada kõiki, kes mängu mängisid ja meile ka vastuseid saatsid. Suur aitäh teile kõigile! Nii mõnelgi perel oli palve, et mäng jääks veel avatuks. Otsustasime siis, et ei avalikusta veel õigeid vastuseid, sest siis avaneb kõigil soovijatel veel võimalus mängu mängida. Soovitage siis sõpradel ka mängida - saame natukeseks õue ja arvutist kaugemale.

Uuest orienteerumisest

Ilmad on läinud veelgi ilusamaks ja meie soovime teid ikka suunata rohkem liikuma ja seda muutust looduses avastama. 

Sellest lähtuvalt oleme koostanud uue liikumismängu "Orienteerumine 2021" sarjas. Mängu teine osa kannab pealkirja "Tartu linnamüür". Selle eesmärk on liikuda mööda linnamüüri ja leida üles kõik pildistatud punktid ning lahendada etteantud ülesanded. Palume liikuda ja tegutseda ette antud kaardi alusel! Samas tuleb meeles pidada, et oluline on osavõtt ja tegutsemine, mitte ilmtingimata kõigile küsimustele vastuste leidmine. 

Lae orienteerumismängu teise osa ülesanded alla SIIT.

 

NB! Loe kindlasti läbi ka mängu reeglid. 

Mängu reeglid. 

1. Võistkonda tohib kuuluda, kas üks perekond või korraga kaks õpilast/õpetajat/lapsevanemat. Loomulikult tohib mängust osa võtta ka individuaalselt. Abi küsimine on lubatud! Võib kasutada vanavanemaid, sugulasi aga ka kõiki raamatud ja loomulikult ka internetti. 

2. Palume õues liikudes reeglist 2+2 kindlasti kinni pidada. 

3. Võistlusel tohivad osaleda inimesed ka väljastpoolt TWGd (vilistlased, lapsevanemat, sõbrad), kuid ikka 2+2 järgides. 

4. Parimad tööd ning leidlikumad lahendused avaldatakse ja auhinnatakse (etappide kaupa ja kokkuvõttes). 

Kena otsimist ja liikumist soovides 

Meelis Sügis, Marlen Tärgla, Ingrid Rummo ja Karina Teder

 




Teised teated: