Kool noolTeated noolLISAETENDUS! 23.11 kell 19

Trükitav versioon

"Ilgus ja ilu, mäng ja elu"

William Shakespeare`i
seniavaldamata kurblooline naljamäng

kahes vaatuses
 

Laval 11. klassi noored
Dramatiseering ja lavastus Külli Aavakivi
Lavavõitlus Tanel Saar

LISAETENDUS! Kolmapäeval, 23. novembril kell 19
Piletite broneerimine SIIN

ETENDUSED: 8.11 kl 19 / 9.11 kl 19 / 11.11 kl 19 / 13.11 kl 16 / 23.11 kl 19
Etenduse kestvus koos vaheajaga 2:50. Vaheajal vabaannetusega kohvik!
 
11. klassi draamakursuse raames on taas valminud üks Shakespeare`i teemaline lavastus. Kuna tegemist on lavastaja Külli Aavakivi 10. Shakespeare`i lavastusega, siis on see omamoodi "juubeli-eri" ja seetõttu veidi erinev eelmistest. Ja samas kohe eriti sarnane kõigile eelmistele.
 
Taaskasutus on moes ja eks Shakespearegi kirjutanud (oma) vanu lugusid ümber. Nii teeme meiegi ja peiepraed külmroaks veel pulmalauda kõlbavad. Vana fänn tunneb ära tegelased või tsitaadid kõikidest TWG laval nähtud lavastustest: "Kaheteistkümnes öö", "Palju kära ei millestki", "Suveöö unenägu", "Kaks veroonlast", "Torm", "Hamlet", "Cymbeline", "Talvemuinasjutt", "Romeo ja Julia". Lavale jõuavad ka draamatundides loetud, aga väljavälituks mitte osutunud lood nagu "Timon Ateenast", "Nagu teile meeldib", "Veneetsia kaupmees", "Eksituste komöödia" ja "Kuningas Lear".
 
Näib segane? Ei, vaid on. Ei tunne näimist. Ja selle vastu aitab vaid üks rohi: tuleb tulla mitmel õhtul. Igav ei tohiks hakata: laval on muusikat, tantsu ja laulu, võitlust ja armastust, kättemaksu ja leppimist. Laval on noored oma parimais aastais, luues ilgust ja ilu: tüdrukute haruldus teeb selle suureks, poiste võim ja vägi teeb selle ägedaks.
 
PILETID hinnaga 5 ja 10 müügil kohapeal enne algust (sularahas)
Kohad palume eelnevalt broneerida SIIN
 
 
 



Teised teated: