Kool noolTeated noolVolbrilaada kokkuvõte

Trükitav versioon

Volbrilaada pilt

 

Meie esimene volbrilaat ongi läbi! Suur-suur tänu selle suurepärase päeva suure organiseerimistöö eest 8.a ja 8.b klassi õpilastele, lapsevanematele ja klassijuhatajatele õpetaja Kadri Kondile ja õpetaja Meelis Sügisele! Õnneks osutusid ka läbirääkimised ilmataadiga edukaks ning tegevust jagus laadaplatsile avaminutitest kuni õhtutundideni, mil sündisid veel viimased spordirekordid, söödi viimased koogid ning koolimaja keldrist väljusid viimased õnnelikud põgenemistoast pääsenud. 

Loomulikult täname ka kõiki panustanud klasse ja kooli sõpru – nagu laada kokkuvõttes ütles õpetaja Meelis, oli näha tõesti palju väga vahvaid ideid ja tegevusi ning vahelejäänud aastatest kogunenud energia leidis suurepärase rakenduse. Õpetaja Kadri omalt poolt tänab kõiki osalejaid meeldejääva ühisloomingu eest! 

Volbiraadal kogusime Dnipro Waldorfkooli toetuseks 4000 eurot + kogu õnneloterii tulu 1779 eurot. Kokku on meie laada annetuse suuruseks seega 5779 eurot. 

Suur tänu Eesti Rahva Muuseumile, AHHAA teaduskeskusele, Tartu Ülikooli muuseumile, Tartu Elektriteatrile, Tartu Uuele Teatrile, Vanemuise teatrile, Tartu Mänguasjamuuseumile, O´Learys Eeden Bowlingule, Escape Tartule, reisilaevale Hilara, Estriver Kruiisidele, Tähtvere Suvelilledele, Estraadiraadiole ja Tanel Aavakivile, kes meie heategevuslikule loteriile peaauhindu annetasid!

Täname Sõiduõppe OÜd ja Taranspordiametit, kes vigurrajaks vahendeid ja auhindu annetasid!

Väikest pildimeenutust meie esimesest kevadisest volbrilaadast saab näha SIIN. Pildid pärinevad õpetaja Marika, õpetaja Meelise ja õpetaja Tiiu fotoaparaatidest. 

Kas kevadlaadast saab meie uus traditsioon, näitavad järgnevad aastad, kuid tugev alus selleks on igatahes loodud. Aitäh!

Dnipro waldorfkooli toetuseks saab jätkuvalt teha annetusi ka Tartu Vaba Waldorfkooli Seltsi SEB Panga arveldusarvele EE561010102000033004. Selgituseks palume märkida: “Annetus Dnipro Waldorfkoolile”. Arveldusarvele laekunud annetused lisame laadaga kogutud 5779 eurole ja kanname Dnipro koolile üle 16. mail 2022.a




Teised teated: