Kool noolTeated noolGodi Kelleri loengud

Trükitav versioon

 

Usaldus, koostöö, kaasamine - Godi Kelleri loengud

 

Käitumisraskusega laps - kuidas kaasata?

K 17.01 13:00–17:30 Tartumaa Rajaleidja keskuse saalis, V korrus, Tähe tn 4, Tartu

 

Käitumisraskuse põhjused võivad olla väga erinevad, näiteks õpiraskus, õigel ajal toetuseta jäämine, probleemid kodus, lein. Samuti avaldub käitumisraskus mitut moodi, alates pidevast tähelepanu nõudmisest kuni täiskasvanute vältimise ja täieliku endasse sulgumiseni. Kuidas kujundada suhtumist ja keskkonda käitumisraskusega lapse ümber nii, et ta tuleks toime oma kooli- ning igapäevaeluga. Vaatluse all on lapsed erinevatel arenguetappidel eelkoolieast kuni puberteedi- ja noorukieani.

                           

13:00–15:00 Eelkooliiga ja madalam kooliaste.

15:30–17:30 Puberteet ja noorukiiga.

 

Registreerimisvorm ja info: https://goo.gl/forms/QA8oEYDDZkQtTU2E3

Tasu: 25 eurot, üks loeng 15 eurot.

 

Lapse kasvamise vundament - usaldus ja koostöö

N 18.01 18:00 – 20:30 Tartu Waldorfgümnaasium, Kreutzwaldi 64, Tartu

L 20.01 11:30 – 14:00 Aruküla Vaba Waldorfkool, Tallinn mnt 38, Aruküla alevik

 

Tänases maalimas, kus nii paljude igapäev on täis stressi ja muret, on täiskasvanutel tihti raske leida aega enda ja lapse jaoks. Laps kasvab kodus ja koolis, keskkonnas, mille kujundavad üheskoos täiskasvanud. Usalduslikud suhted ümbritsevate täiskasvanute vahel on lapse kasvamise vundament. Loengus arutleme, kuidas luua ja hoida usalduslikke suhteid koolis ja kodus, kooli ja kodu vahel.

Osalustasu 10 eurot.

 

Kõik loengud on inglise keeles tõlkega eesti keelde.

Lisainfo: Godi Keller godi[ät]godikeller.com, Monika Karmin 56635559


Facebook: https://www.facebook.com/event/... 

 

Godi KellerGodi Keller on õpetaja, õppejõud ja vabakutseline kirjanik, kes alustas tööd loodusainete ja klassiõpetajana. Laste, noorukite, lapsevanemate ja õpetajatega on ta töötanud üle 35 aasta nii oma kodumaal Norras kui mitmel pool mujal Euroopas. Godi eriline huvi on „keerulised“ lapsed, juba aastaid on ta töötanud elust kõrvale jäänud noorte ja noorukitega, aidates neil leida oma siht ja unistused. Koostöös paljude lapsevanematega sõnastas ta omadused, mis aitavad inimesel elus hakkama saada - elupädevused. Godi Kelleri maailmanägemine, soe huumor ja üdini aus enesevaatlus on alati kuulajaid võlunud. Eesti keelde on tõlgitud tema raamat „Südamega koolis“.




Teised teated: